'Nema šanse da on ode u Barcelonu!'

Iako je u španjolskim medijima u petak ujutro osvanula vijest da je Tottenham pristao prodati svoju zvijezdu Garetha Balea Barceloni za 40 milijuna eura, menadžer Spursa je istu opovrgnuo...

11.5.2012.
15:43
VOYO logo

"Ne znam ništa o toj priči. Ne vjerujem da postoji i najmanja šansa za takvo što, ni najmanja", rekao je Harry Redknapp koji bi, ukoliko se Tottenham ne plasira u Ligu prvaka dogodine, mogao izgubiti Velšanina, ali i hrvatskog reprezentativca Luku Modrića.

"Cijela ta priča je prenapuhana. Kada su Gareth i Luka dolazili Tottenham nije bio ni blizu Lige prvaka. Došli su jer su znali da dolaze u dobar klub, koji im nudi pristojne novce, i jer su željeli igrati u Premiershipu", rekao je te priupitao novinare jednu vrlo zanimljivu stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoćete mi molim vas reći da li će igrači potpisati za Chelsea ukoliko ne osvoje Ligu prvaka i ostanu bez plasmana u istu dogodine? Pa naravno da hoće. Uz dobre novce i uvjete svi će potpisati. Potpisat će i za Liverpool, jer je velik klub. Pa tako i za Tottenham", zaključio je Redknapp.

Spursima u posljednjem kolu treba pobjeda protiv Fulhama na White Hart Laneu kako bi osigurali barem kvalifikacije za Ligu prvaka dogodine. Isto se može dogoditi i u slučaju poraza Newcastlea kod Evertona, a postoji i šansa da Arsenal kiksa kod WBA pa Spursi skoče i direktno u vagon za najjače klupsko nogometno natjecanje u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo