vratio se kući / Rijeka nipošto ne odustaje od naslova - bivši hrvatski reprezentativac ponovno na Rujevici: 'Žao mi je što sam propustio naslov prvaka'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Na Rujevicu se vratio Marin Leovac, lijevi bek koji je posljednje dvije sezone proveo u PAOK-u, a sad se vratio na Kvarner u sklopu jednogodišnje posudbe uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone

9.2.2018.
17:01
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni hrvatski prvak Rijeka potvrdio je transfer o kojem se naveliko nagađalo posljednjih nekoliko dana. 

Na Rujevicu se vratio Marin Leovac, lijevi bek koji je posljednje dvije sezone proveo u PAOK-u, a sad se vratio na Kvarner u sklopu jednogodišnje posudbe uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao prvo moram se zahvaliti predsjedniku Miškoviću i cijeloj upravi, treneru Keku i stručnom stožeru. Ujedno, hvala svim ljudima u klubu na lijepom dočeku, kao da nisam ni otišao", rekao je Leovac. 

Prije no što je otišao u PAOK za nešto više od milijun eura, Leovac je u dresu Rijeke upisao 64 nastupa, postigavši pritom četiri pogotka, a s Rijekom je osvojio i dva trofeja, Hrvatski kup i superkup. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta zbog prvenstva, otišao sam malo prerano i propustio naslov prvaka. Nadam se da ćemo i ove godine osvojiti barem jedan trofej", komentira Leovac. 

Nakon dolaska bivšeg igrača Juventusa i Manchester CityjaValerija Božinova, ovo je već drugo veliko zimsko pojačanje aktualnog prvaka. Usprkos velikoj bodovnoj razlici na tablici, čini se kako Matjaž Kek i klupska uprava ni pod koju cijenu ne odustaju od naslova prvaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo