Rijeka poslala poruku svojim protivnicima: 'Ne bojimo se nikoga'

Rijeka je u transu! Skupine Europske lige po drugi puta stanuje na Kantridi, a nakon što je Rijeka doznala svoje protivnike, stvar je 'izmaknula' kontroli.

29.8.2014.
14:56
VOYO logo

"Prvo moram zahvaliti nevjerojatnoj skupini ljudi koji su nas pratili u Tiraspol, te nas u dva i pol sata ujutro pjesmom dočekali na Krku, te kasnije na Kantridi. Upravo ta skupina ljudi, naši navijači, guraju klub prema naprijed i ove utakmice su naša nagrada za njihovu vjernost. Znali smo da nas očekuju jaki klubovi, većina može igrati u Ligi prvaka. Odmah smo počeli pratiti te momčadi da vidimo što se tamo događa", osvrnuo se zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance na kvalifikacije za Europsku ligu.

Sevilla, Standard Liege i Feyenoord protivnici su Rijeke u skupini G drugog najjačeg europskog klupskog nogometnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/uji8zUJkmfc

"Naravno najviše znamo o Sevilli koja je aktualni osvajač Europske lige. Znamo da nas čeka težak posao, ali ova momčad je dokazala da je moćna i jaka i da se apsolutno nikoga ne boji. Nikome od ova tri kluba neće biti lako na Kantridi. Skupina je teška, ali jedva se čekamo uhvatiti u koštac s tim atraktivnim suparnicima", piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo