Rijeka u samo devet minuta prosula sve što je imala

Iako su nogometaši Rijeke u 33. kolu hrvatske lige već nakon prvog dijela imali prednost od 2:0 protiv Splita na Parku mladeži, uspjeli su sve prokockati u nastavku. Ostalo je 2:2.

27.4.2014.
20:53
VOYO logo

Rijeka je odmah na startu krenula goropadno. Prva prilika stigla je u 9. minuti, Krstanović je pronašao Jugovića, ali njegov udarac zaustavio je domaći vratar. 11. minuti poslije gosti vode! Ubačaj s desne strane sletio je na glavu Krstanovića, a visoki napadač Rijeke takve šanse ne propušta.

Gosti su do novog pogotka došli u 34. minuti. Kvržić je gurnuo Kramarića u sjajnu šansu, a ovaj oči u oči s vratarem Zagorcem demonstrira sav raskoš svog talenta. Split je uspio zaprijetiti tek dvije minute prije kraja poluvremena kada je Roce ostao sam na sedam-metara i opalio glavom, no vratar Vargić je bio spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku nastavka Split se vraća. U 51. minuti Kvesić je pronašao Ercega koji s ruba šesnaesterca prekrasno pogađa mrežu gostiju. Novi problemi za Rijeku stigli su nakon samo šest minuta. Mitrović je srušio Matu Bilića i zaradio drugi žuti karton. Rijeka s deset igrača nije dugo izdržala. U 60. minuti Ibriks pronalazi Bilića koji rutinski zabija za 2:2.

Do kraja utakmice Splićani su imali nekoliko prilika za pobjedu, no nisu uspjeli zabiti. Rijeka je tako, umjesto da pobjegne Hajduku na sedam bodova prednosti i potvrdi drugo mjesto, poklonila Splićanima novu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo