MALO POZNATI DETALJI / Rijetko možemo čuti ovakve informacije o Luki Modriću. Slavni igrač otkrio kako je to igrati protiv Vatrenog: 'Pokušavao sam svašta'

Image

Modrić je zaradio i ovacije cijelog gostujućeg stadiona kada je izlazio iz igre desetak minuta prije kraja

8.9.2022.
14:55
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida sjajno su otvorili Ligu prvaka 3:0 pobjedom u prvom kolu protiv Celtica. Jedan od strijelaca bio je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je zabio u svom stilu vanjskim dijelom stopala.

Modrić je zaradio i ovacije cijelog gostujućeg stadiona kada je izlazio iz igre desetak minuta prije kraja, i isto tako Luka je izazvao oduševljenje obožavatelja diljem svijeta. No, zanimljivo je kako je i igrač Celtica bio pod snažnim dojmom nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Japanac Reo Hatate došao je ovoga ljeta iz Japana u Europu i po prvi put se susreo na terenu s tako velikim igračem i još k tome veznjakom kao što je i on. Hatate je podijelio nekoliko insajderskih informacija, odnosno, dojmova o tome kako je to igrati protiv Luke.

"Ne mogu opisati riječima kakvo je to iskustvo bilo... Pokušavao sam svašta, pokazao ponešto što mogu i puno naučio samo igrajući protiv takvog igrača. Moram što više uzeti iz ovog iskustva i iskoristiti to da postanem bolji igrač", rekao je Celticov nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo