Strah od Modrića: 'Ma, Luka je među 10 na svijetu'

Osim Gorana Pandeva koji je označen kao najveća prijetnja Vatrenima u prvoj kvalifikacijskoj utakmici koja se u petak igra na Maksimiru, napad Makedonaca predvodit će i Stevica Ristić.

6.9.2012.
9:34
VOYO logo

Ristić je kao i mnoge kolege iz reprezentacije pun optimizma, te smatra kako njegova Makedonija ima velike šanse s Maksimira otići neporažena.

"Iako je Hrvatska konstantno među 10 najboljih reprezentacija svijeta, mi ih se ne bojimo. Jako smo napaljeni, uostalom, uvijek smo najbolje igrali protiv najjačih. Vjerojatno je to onaj poznati balkanski mentalitet", rekao je napadač Makedonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća prednost Makedonije po njegovom bi mišljenju mogao biti izbornik.

"Mislim da je Janevski naša prednost, iskusniji je od Štimca, pa bi mogao bolje reagirati u ključnim trenucima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svih Vatrenih najviše cijeni Luku Modrića i Eduarda da Silvu.

"O nogometašu koji igra za Real Madrid ne treba previše trošiti riječi. Da je svjetska klasa, shvatio sam već 2007. godine u Zagrebu. Ma, Luka je među 10 najboljih igrača na svijetu. Dudu je tip igrača kojega nema nigdje cijelu utakmicu, a onda zabije dva gola. Tako nam je presudio u 88. minuti te 2007. godine u Zagrebu", napomenuo je Ristić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše se uzda u sjajnu obranu svoje momčadi.

"Obrana nam je izuzetno čvrsta i jaka, teško primamo golove, sumnjam da će nam Hrvatska uspjeti zabiti iz neke uigrane akcije", zaključio je na kraju u razgovoru za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo