Slavni Vatreni progovorio: 'Zdravko Mamić ima cijeli hrvatski nogomet!'

Nakon odlaska iz turskog Kayserispora Robert Prosinečki ponovno je na nogometnom tržištu.

22.2.2014.
13:30
VOYO logo

"Sigurno jest da se i dalje želim baviti trenerskim poslom. Imam planove, ali u ovom trenutku nemam ništa konkretno. Ponuda je bilo, ali ja ih nisam želio prihvatiti. To je to. Čekam nešto što će doći", izjavio je Prosinečki u razgovoru za Sportske novosti.

Zanimljivo je njegovo razmišljanje o hrvatskom nogometnom prvenstvu i radu u našoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, ne vidim se u HNL-u, ne vidim da bih ovdje mogao nešto ozbiljno raditi. Novac tu uopće nije bitan. Problemi kreću od infrastrukture nadalje. Zaustavimo se na tome da me zanima rad u inozemstvu, to je moja odluka. Jednostvno, ne želim raditi u hrvatskom nogometu, tu je za mene skučen prostor", priča Žuti i otkriva kako je na njega djelovao zadnji istup Zdravka Mamića i u Niku Kovačakojem je napao izbornika .

"Zdravko Mamić ima cijeli hrvatski nogomet. On je apsolutni vladar. To nije samo moje mišljenje, o tome se cijelo vrijeme piše u medijima. To je evidentno tako. Je li to loše i koliko? Nemam pojma. Ali sigurno da nije dobro. On je ovom svojom izjavom o Niki Kovači pokvario cijelu atmosferu oko hrvatske reprezentacije! Napravio je jedan veliki pritisak, a stvarno mi nije jasno zbog čega. Zbog moralne vertikale ili linije? Takva izjava je ogromna tenzija za cijelu nacionalnu vrstu. Pogotovo za izbornika Niku Kovača!", izjavio je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo