VIDEO: / Fantastično kolo u Italiji! Legendarni Totti oduševio proslavom

U gradskom derbiju 18. kola Talijanske lige na Olimpicu su nogometaši Rome i Lazija igrali 2:2, a kolo su obilježile i pobjede Fiorentine i Intera u golijadama.

11.1.2015.
18:31
VOYO logo

Rimski derbi, 142. po redu, u prvom poluvremenu je vodio Lazio s 2:0 zahvaljujući Brazilcu Felipeu Andersonu, koji je prvi zgoditak namjestio, a drugi sam zabio, da bi u drugom dijelu briljirao Francesco Totti.

Kapetan Rome je u 48. minuti smanjio, a u 64. minuti i poravnao, a taj zgoditak je proslavio na neubičajeni način - napravio je 'selfie' svojim mobitelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remi zapravo ne odgovara niti jednoj momčadi jer je Roma i dalje druga s istim brojem bodova kao i Juventus, koji navečer dočekuje Napoli, dok se Lazio na trećem mjestu nije uspio odvojiti od konkurenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Inter je bez našeg Matea Kovačića, koji odrađuje kaznu crvenog kartona iz prošlog kola, kod kuće slavio protiv Genoe s 3:1, a to je prva pobjeda Roberta Mancinija na klupi milanske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U spektakularnoj utakmici u Firenci Fiorentina je s 4:3 porazila Palermo. Domaćini su vodili s 2-0 sve do 59. minute kada je Palermo prvo smanjio, a dvije minute kasnije i poravnao. Domaćini su ipak došli do pobjede bez sudjelovanja hrvatskog reprezentativca Milana Badelja, a posebno lijep je bio četvrti pogodak igrača Fiorentine Joaquina.

U borbi za ostanak budući klub Duje Čopa Cagliari je slavio kod kuće protiv Cesene s 2-1, a Atalanta i Chievo su odigrali 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta - Chievo 1:1 Cagliari - Cesena 2:1 Fiorentina - Palermo 4:3 Verona - Parma 3:1 Sampdoria - Empoli 1:0 Roma - Lazio 2:2 Inter - Genoa 3:1

Rezultati: 1. Juventus (-1) 40 2. AS Roma 40 3. Lazio 31 4. Napoli (-1) 30 5. Sampdoria 30 6. Fiorentina 27...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo