RONALDO OČITAO LEKCIJU PERIŠIĆU I BROZOVIĆU: / 'Iznimna je čast nositi taj dres, moraju uvijek dati 100 posto'

Image
Foto: AFP

Od visokog slavlja nad Chievom 5:0 upisali su tri poraza, šest remija i dvije pobjede.

9.3.2018.
7:30
AFP
VOYO logo

Nogometaše Intera ovog vikenda čeka težak izazov. Na Giuseppe Meazzu stiže trenutno vodeća momčad prvenstva Napoli. Pravi je to trenutak da brazilski nogometni genije Ronaldo pošalje upozorenje aktualnoj momčadi čije boj među ostalom brane Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

"Interovi igrači imaju čast nositi taj povijesni dres i veliku odgovornost prema bojama kluba. Moraju na svakoj utakmici davati 100 posto od sebe", poručio je legendarni Il Fenomeno u razgovoru za Sky Sport Italia. Potom se osvrnuo na nedjeljni derbi između Intera i Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška utakmica

"Istina je da Napoli igra kvalitetan i vrlo uzbudljiv nogomet. Bit će to teška utakmica, ali nadam se da će Inter slaviti", kazao je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je početak prosinca prošle godine dočekao no vodećoj poziciji, međutim uslijedio je veliki pad forme. Od visokog slavlja nad Chievom 5:0 upisali su tri poraza, šest remija i dvije pobjede te se trenutno nalaze na petom mjestu s 51 bodom, 16 manje od vodećeg Napolija.

Također u tom razdoblju nije se iskazao niti Ivan Perišić. Nakon fenomenalnog učinka u prvih 15 kola od sedam golova i šest asistencija u potpunosti se ugasio. U deset nastupa od hat-tricka Chievu nije zabio niti namjestio pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo