VIDEO: / Zvijezde Manchester Uniteda se već dugo nisu ovako osramotile

Wayne Rooney zabio je dva pogotka pri pobjedi Manchester Uniteda protiv Bayer Leverkusena 4:2 na startu Lige prvaka u A skupini, čime je stigao do brojke od 200 golova za svoj klub.

18.9.2013.
10:29
VOYO logo

No, utakmicu ćemo pamtiti i po njegovom nevjerojatnom promašaju. On i Robin van Persie su uspjeli protiv njemačkog kluba zapucati dva velika zicera.

I dok još Nizozemca možemo nekako opravdati što je s par metara promašio prazan gol, Rooney je u očaj bacio cijeli Old Trafford. Za glavu se primio i legendarni Sir Alex Ferguson, a njegov nasljednik na klupi David Moyes također nije mogao vjerovati svojim očima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nonšalantni promašaji nisu skupo koštali United, a nakon utakmice ipak se samo pričalo o jubileju.

"Ponosan sam na svojih 200 golova za Mancester United. Raduje me što sam igrao, zabijao i što smo pobijedili. Prva utakmica u Ligi prvaka je uvijek vrlo važna i sretni smo zbog ove pobjede", rekao je Rooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/606WoXhZBDA

Rooney je sa 200 golova na četvrtom mjestu ljestvice Unitedovih strijelaca svih vremena, iza Bobbyja Charltona (249), Denisa Lawa (237) i Jacka Rowleyja (211). Odigrao je 406 utakmica za Manchester United, čiji novi menadžer od ove sezone David Moyes vjeruje da bi 27-godišnji napadač mogao i na sam vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/yxPF8X2WNt4

"Ukoliko nastavi igrati kao što je igrao protiv Bayera, doći će tamo. Mi smo mu dali do znanja da može dohvatiti taj jubilej od 200 golova. Što je još važnije, žalio sam da se vrati fizički u dobru kondiciju i da mentalno bude spreman za igru. Vidjeli ste da se jako dobro kretao i da je u pravoj formi. Svaki napadač koji zabija golove se mora dobro osjećati", rekao je Moyes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo