RURSKI DERBI: / Borussia u sjajnoj atmosferi sredila najvećeg rivala

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Nogometaši dortmundske Borussije pobijedili su svojeg najvećeg rivala Schalke s 3:2 i ostvarili devetu ovosezonsku pobjedu kojom su dodatno učvrstili drugu poziciju u njemačkom prvenstvu.

8.11.2015.
18:32
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Borussia, koja je utakmicu igrala pred svojim navijačima na Westfalenu, povela je u 30. minuti golom Kagawe, a Schalke je izjednačio tri minute kasnije preko Huntelaara. No, zadovoljstvo gostiju je kratko trajalo jer se Borussia vratila u vodstvo preko Gintera u 43. minuti, a nakon dvije minute igre u nastavku Aubameyang je povisio na 3:1. Gaboncu je to bio 25. pogodak u 28 ovosezonskih nastupa. Huntelaar je svojim drugim golom u 71. minuti smanjio na 3:2, ali Schalke nije uspio stići do potpunog preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastična atmosfera

Bio je ovo 148. službeni dvoboj između Dortmunđana i Schalkea: Borussia sada ima 51 pobjedu, momčad iz Gelsenkirchena 58.

Dvoboj je odigran pred punim stadionom i fantastičnoj atmosferi. Na Twitteru se pojavila snimka tribine s navijačima Borussije nekoliko minuta prije utakmice i izgleda zaista impresivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo