RUŠE SVE REKORDE / Messijeva i Ronaldova matematika uistinu je čudesna

Argentinski nogometni umjetnik Lionel Messi je u subotnjem prvoligaškom srazu protiv Valencije (pobjeda Barce 2:0), došao do 400. pogotka u dresu Barcelone.

19.4.2015.
11:38
VOYO logo

Njegova matematika vrlo je jednostavna i uistinu čudesna. Argeintinac je u Primeri mrežu tresao 288 puta, u Ligi prvaka 75, u Kupu kralja 32, španjolskom superkupu desset, europskom superkupu jedan, dok se četiri puta upisao u strijelce na Svjetskom klupskom prvenstvu.

"400 pogodaka za Barcelonu. Nadam se da ću ih zabiti još puno. No, najvažnije je bilo osvojiti tri boda u teškoj utakmici", poručio je Messi preko Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u svom novom distignuću Messi nije bio sam. Njegov veliki rival Cristiano Ronaldo je, u susretu protiv Malage (3:1 pobjeda Madriđana) došao do brojke od 50 golova u ovoj sezoni. U 32. odigrana kola Primere Portigalac je zabio 39 golova, osam u Ligi prvaka, dva u europskom superkupu i jednom u Kupu Kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Ronaldo postao prvi igrač u povijesti španjolskog nogometa koji je zabio 50 ili više pogodaka pet godina zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo