ŠAMARČINA KOJU NISU OČEKIVALI: / Legendarni Iniesta objasnio zašto Barcelona ne smije prodati Rakitića

Image
Foto: Profimedia

Inestina riječ i dalje ima težinu i lijepo im je očitao lekciju, ali

1.11.2019.
16:19
Profimedia
VOYO logo

Odlazak hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića iz Barcelone jedna je od top-tema europskih medija. Do jučer standardni igrač prve postave katalonskog diva, ove je sezone ispao iz udarne ekipe i traži novi klub, a ponuda navodno ima na pretek. Traže ga Inter, Juventus, PSG, Atletico, Manchester United i tko zna tko još, ali postoje oni koji i dalje vjeruju kako je prodaja Rakitića velika pogreška za Barcelonu.

Jedan od onih koji želi Rakitića i dalje gledati na Camp Nouu, je legendarni Barcelonin veznjak Andres Iniesta. Ovaj 35-godišnji majstor karijeru završava u japanskom Kobeu, ali još uvijek prati pažljivo zbivanja oko njegova bivšeg kluba. Posebno mu je zapeo za oko odnos kluba prema Rakitiću, pa je za Marcu odlučio govoriti o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Rakitic During match Granada CF versus FC Barcelona at Los Carmenes stadium Saturday 21 September 2019 Cordon Press, Image: 472281684, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Antonio Luis Juárez / Cordon Press / Profimedia

"Ja ne bih prodao Rakitića. Smatram da je veliki igrač. Ne znači da više nije sjajan igrač zato što ove sezone nije u glavnoj ulozi. Veličanstveno je što on godinama radio u klubu", smatra Iniesta pa naglašava, "Teško je takvog igrača kao što je Rakitić ostaviti na klupi, ali to su slatki problemi", rekao je Iniesta.

Iako Inestina riječ i dalje ima težinu i lijepo im je očitao lekciju, nekako zaista sumnjamo da će ga poslušati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo