Vatreni se ne može odlučiti: Premiership ili Dinamo?

'Ima jedna zanimljiva ponuda iz Premiershipa', istaknuo je hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld, no također je napomenuo: 'Povratak u zagrebački Dinamo uvijek je moguć'.

12.12.2012.
9:21
VOYO logo

Pouzdani stoper hrvatske reprezentacije Gordon Schildenfeld nakon polusezone provedene u moskovskom Dinamu vratio se na odmor u rodni Šibenik.

Schifo je napomenuo kako se u Moskvu zbog osobnih razloga ne namjerava vratiti, te kako će u iduća dva tjedna pronaći novo utočište. Proteklih se dana njegovo ime spominjalo sa zagrebačkim Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pročitao sam u medijima da me se spominjalo u Maksimiru. Međutim, nitko iz Dinama nije me kontaktirao. Dinamu nikad ne bih mogao kazati - ne! Iz Dinama sam krenuo u svijet, taj klub mi je ostao u sjajnoj uspomeni, sjećam se samo prekrasnih dana. Ukoliko su u Maksimiru zainteresirani, i ako me pozivu na razgovor, naravno da bih otišao. Povratak u zagrebački Dinamo uvijek je moguć!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Schifo je napomenuo kako mu u ovom trenutku ponuda ne nedostaje:

"Ima, naravno da ima, i to me jako veseli. Ponude su iz Grčke, iz Bundeslige, Francuske i Engleske. Naročito je zanimljiva jedna iz Premiershipa. Ne mogu vam kazati o kome se radi, jer su mi u tom engleskom premierligašu kazali da ne izlazim u javnost. Realno, mislim da ću svoj status riješiti u sljedeća dva tjedna", zaključio je u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo