SENZACIJA NA POMOLU: / Real otima Mourinhu jednog od miljenika!?

Senzacionalnu je vijest objavio engleski dnevnik Daily Mail: srpski branic Branislav Ivanovic (31) mogao bi na ljeto postati suigrac naseg Luke Modrica u Real Madridu.

9.3.2015.
16:52
VOYO logo

Kapetanu srpske reprezentacije aktualni ugovor vrijedi do 2016. godine. Poznato je da Chelsea igracima koji predu 30 godina nudi samo jednogodisnje produljenje suradnje, ali ovih dana traje pritisak na upravu da prekrsi to pravilo.

Najglasniji je menadzer BluesaJose Mourinho koji je od klupskih celnika zatrazio da Ivanovicu daju ugovor koji ce ga do kraja karijere zadrzati na Stamford Bridgeu, te da mu povecaju placu na 90.000 funti tjedno. Mourinho je veliki obozavatelj Ivanovica, a nedavno ga je nazvao jednim od najvecih pojacanja Chelseaja u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju oko srpskog nogometasa iz prikrajka prati Real Madrid koji je, tvrdi Daily Mail, spreman uskociti u igru i poslati Londoncanima ponudu. Carla Ancelottija ocito Ivanoviceve godine ne brinu, a Realu je mjesto desnog beka ionako prilicno problematicno, tako da bi Srbin mogao biti pravo pojacanje.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2hfyqb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je Ivanovic jedan od najboljih strijelaca medu branicima, pa je tako ove sezone postigao vec sest golova u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo