SENZACIONALAN TRANSFER ZA NOVOG VATRENOG: / Iz španjolske druge lige seli u Premiership za velikih 15 milijuna eura

Image
Foto: Profimedia

Posljednjih se dana spominje Valladolid kao moguća destinacija, ali njima je navodno preskupa odšteta od 15 milijuna eura

24.9.2020.
14:14
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Ante Budimir sjajnim je igrama prošle sezone u dresu španjolske Mallorce, za koju je zabio 13 golova, uspio dogurati i do poziva u reprezentaciju.

Budimirova Mallorca nažalost nije uspjela opstati u Primeri i ove sezone igrat će u drugoj diviziji, a on već neko vrijeme traži izlaz iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih se dana spominje Valladolid kao moguća destinacija, ali njima je navodno preskupa odšteta od 15 milijuna eura ispod koje Mallorca ne želi pustiti svog prošloseznoskog najboljeg strijelca. Međutim, pojavio se još jedan klub koji svakako ima dovoljno novca da namiri Mallorcu i ovako na prvu puno je zanimljivija destinacija od Valladolida.

Image

Ante Budimir of RCD Mallorcaduring the La Liga match between Sevilla FC and RCD Mallorca played at Sanchez Pizjuan Stadium on July 12, 2020 in Sevilla, Spain. (Photo: Antonio Pozo /PRESSINPHOTO),Image: 542210706, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

Naime, Budimira prema napisima engleskih medija potražuje Aston Villa. Englezima treba pojačanje u napadu, a hrvatski golgeter u sjajnoj je formi i bio bi za njih dobro pojačanje. Lokalni birmingemski mediji pišu kako će Villa ponuditi 15 milijuna eura, a to znači da će transfer-sagi uskoro vjerojatno doći kraj, a mi ćemo imati još jednog Hrvata u najtežoj ligi svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo