SENZACIONALNA ROŠADA: / Abramovič ima novo rješenje za Mourinhova nasljednika

Image
Foto: AFP

Američki Fox Soccer objavio je da bi lako moglo dogoditi da sljedeće sezone Manuel Pellegrini, sadašnji trener Manchester Cityja, sjedne na klupu Chelseaja.

21.12.2015.
9:15
AFP
VOYO logo

Londonski je klub prošli tjedan otpustio dosadašnjeg trenera, Portugalca Josea Mourinha, i vrlo brzo ga zamijenio Nizozemcem Guusom Hiddinkom koji će momčad voditi do kraja tekuće sezone, nakon čega će na klupu Chelseaja sjesti neki novi stručnjak.

Guardiola nedostupan

Fox navodi i da je Pep Guardiola, koji na kraju aktualne sezone napušta Bayern, najveća želja Chelseajevog vlasnika Romana Abramoviča, no za njega su zainteresirani i drugi engleski klubovi poput Manchester Uniteda i Cityja, a oni su navodno i puno bliže njegovom dovođenju. Stoga je Abramovič navodno zagrizao za Pellegrinija i njegovo dovođenje smatra izvedivim, a osim čileanskog stručnjaka, Chelsea je zainteresiran i za trenera Atletico Madrida Diega Simeonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od dolaska u Europu, Pellegrini je trenirao Villarreal, Real Madrid i Malagu, a od 2013. je na klupi Manchester Cityja s kojim je osvojio jedan naslov engleskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo