EMOTIVAN DAN NA CAMP NOU / Veliki Sergio Aguero se u suzama oprostio od nogometa, Laporta ga tješio: 'Ovo je jako teško..'

Image
Foto: Profimedia

Agueru je nedavno dijagnosticirana srčana aritmija

15.12.2021.
12:24
Profimedia
VOYO logo

Slavni Argentinski napadač i član Barcelone Sergio Aguero (33) u srijedu je na konferenciji za medije na Camp Nou objavio da se zbog zdravstvenih problema oprašta od nogometa.

Image
TUŽAN KRAJ /

Sergio Aguero zbog zdravstvenih problema ide u mirovinu, već je o svemu obavijestio Barcelonu

Image
TUŽAN KRAJ /

Sergio Aguero zbog zdravstvenih problema ide u mirovinu, već je o svemu obavijestio Barcelonu

Aguero je prije par mjeseci zbog bolova u prsima morao napustiti travnjak tijekom utakmice protiv Alavesa 1:1. Krajem prvog poluvremena uhvatio se za prsa, u strahu gledao oko sebe i potom se polegnuo na travu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Barcelone su potom objavili da Aguero neće igrati najmanje iduća tri mjeseca i tada se pojavila glasina da on razmišlja o odlasku u mirovinu nakon što mu je utvrđena srčana aritmije koja je navodno dosta ozbiljnija nego što se mislilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konferencija za medije je počela u podne, a Aguero je vrlo brzo potvrdio ono što su svi očekivali - da odlazi u mirovinu.

Image
Foto: Profimedia

Sergio Aguero

"Jako težak trenutak. Moje zdravlje je na prvom mjestu i zbog njega sam donio odluku.Liječnički tim mi je savjetovao da je najbolje da prestanem igrati i sada odlazim iz Barcelone i odlazim u mirovinu. Odluku o povlačenju sam donio prije desetak dana, htio sam vam reći što prije. Htio sam dati sve od sebe da vidim postoji li neki način da ne dođe do ovoga, ali izgledi nisu bili veliki", rekao je emotivni Aguero, nakon čega ga je tješio predsjednik Barce Joan Laporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam na karijeru koju sam imao i na navijače. Otkako sam s pet godina prvi put primio loptu, uvijek sam sanjao da ću igrati nogomet. Htio sam igrati u prvoj ligi, ali nikad nisam mislio da ću doći u Europu. Hvala svima koji su mi pomogli u Atleticu, u koji sam stigao s s 18 godina, hvala ljudima u Manchester Cityju koji znaju koliko mi znače. Dao sam sve što sam mogao, odlično su me primili, a hvala i svima u Barceloni, koji su nevjerojatni. Definitivno su jedna od najboljih momčadi na svijetu. Hala i argentinskoj reprezentaciji koju volim najviše. Hvala svima koji su došli...", poručio je Aguero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo