VIDEO / Balotellijevog showa zbog kojeg je dobio ovacije!

Nogometaši Milana, Napolija i Fiorentine ostvarili su domaće pobjede u sklopu 29. kola talijanske Serije A. Pojedinačnim su se učinkom istaknuli Mario Balotelli i Edinson Cavani...

17.3.2013.
17:37
VOYO logo

Milan je na San Siru savladao Palermo s 2-0, a oba je gola za Rossonere postigao Balotelli. Prvog u 8. minuti iz jedanaesterca kojeg je prethodno sam izborio nakon prekršaja Salvatorea Aronice, a drugog u 66. minuti zakucavši iz blizine loptu koju nije uspio ukrotiti vratar Palerma Stefano Sorrentino.

Bili su mu to 6. i 7 prvenstveni gol za Milan u šestoj odigranoj utakmici, a svoju je momčad vratio na pobjednički kolosijek nakon teškog 4-0 poraza od Barcelone na Camp Nou i ispadanja u osmini finala Lige prvaka. Napoli je na San Paolu savladao Atalantu s tijesnih 3-2 uz dva gola Edinsona Cavanija i jednim Gorana Pandeva. Bila je to za Napolitance prva pobjeda u zadnjih šest utakmica Serije A, dok je Cavani, najbolji strijelac lige, zabio prvi put nakon šest utakmica posta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xy9rbw Urugvajski je napadač prvog zabio iz jedanaesterca koji je prethodno skrivio Luigi Giorgi na Juanu Zuñigi, a drugog iz sredine kaznenog prostora u donji lijevi kut na asistenciju Pandeva, nakon što je prethodno okrenuo svog čuvara na mjestu. Time je došao do brojke od 20 golova u sezoni. Atalanta je bila tvrd orah i dva puta se vraćala u egal autogolom Paula Cannavara i golom Germana Denisa, ali je konačnih 3-2 u 81. minuti postavio Pandev s ruba peterca nakon lijepe asistencije Pabla Armera. Marko Livaja u igru je za Atalantu ušao u 66. minuti, dok Igor Budan nije bio niti na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo