VIDEO: / Hrvat oduševio golčinom

U sklopu 12.

4.11.2013.
9:06
VOYO logo

Oba je pogotka za domaćine postigao Nolan Roux, po jedan u svakom poluvremenu, a bili su mu to četvrti i peti pogodak ove sezone. Prvi je postigao iz neposredne blizine nakon što udarac Baše nije završio iza leđa hrvatskog vratara Danijela Subašića, dok je drugi postignut iz savršeno izvedenog kontranapada.

Bio je to prvi poraz Monaca ove sezone, a isti ga je koštao pada na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Upravo je Lille od nedjelje drugi sastav Le Championnata, s dva boda manje od vodećeg PSG-a. U preostale dvije nedjeljne utakmice Bordeaux je kao gost slavio kod Nice s 2:1, dok su Montpellier i Nantes podijelili bodove odigravši 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći je pogodak za Bordeaux zabio potencijalni hrvatski reprezentativac Gregory Sertic u 31. minuti prvog poluvremena, nakon što mu je povratnu loptu, na nekih 25 metara od gola, prizemno poslao Jussie. Sertic je iz prve desnom nogom raspalio i nebranjivo pogodio vratarevu desnu stranu za 1:0.

Francuski mediji pišu da je lopta putovala brzinom od 111 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6645136

"Čuo sam kako mi Henri Saivet viče ''pucaj''! Nisam razmišljao, udario sam loptu, ispalio sam petardu i ušlo je. Kad sam vidio putanju lopte, znao sam da će ući", rekao je 24-godišnji veznjak francuskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da će nam pobjeda u Nici donijeti skok na ljestvici. Ako ostvarimo dobar rezultat i u sljedećem kolu protiv Nantesa, doći ćemo na peto, šesto mjesto. Već se radujem idućem vikendu, no prije toga idemo u Nikoziju po pobjedu protiv APOEL-a u Europa ligi", zaključio je Sertic.

Prednost gostiju je u 59. minuti udvostručio Ludovic Obraniak, nakon asistencije Henrija Saiveta. Konačnih 1:2, gledano iz Nicine perspektive, postavio je argentinski napadač hrvatskih korijena Dario Cvitanich udarcem s bijele točke u 77. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo