FOTO: / Potresna priča Igora Pamića

Nakon tragične smrti Alena Pamića oglasio se i njegov otac - nogometni trener Igor Pamić. Posljednji ispraćaj preminulog mladog nogometaša bio je u nedjelju u 17 sati u Žminju.

23.6.2013.
12:19
VOYO logo

Alenova smrt šokirala je Hrvatsku tijekom subote, on se večer ranije srušio tijekom nogometnog hakla. Čak tri napada u kojima je padao u nesvijest bili su upozorenje, ali svi nalazi su bili 'čisti'. Nažalost, četvrti je bio koban.

"Svaka je riječ suvišna. Oduvijek je htio biti golman, a vidite kakva je sudbina, umro je na terenu, s golmanskim dresom i kopačkama koje je navukao na par minuta hakla sa svojim prijateljima. Sada ćemo ga tako sahraniti", rekao je shrvani otac Igor i nastavio u izjavi za Sportske novosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se samo da će u boljem svijetu naći mir. Moram ići dalje zbog Alena, dat će mi još više snage da brinem o Zvonku i Toniju, Davorki, da idemo putevima o kojima smo pričali, maštali da ćemo ih zajednički doživjeti. Moj Alen fizički nije tu, ali uvijek će biti uz nas, njegova duša bit će svima nama nova snaga."

Od tragično preminulog nogometaša oprostili su se brojni članovi obitelji i prijatelji. Na pogreb je stigao veliki broj uzvanika iz cijele Lijepe naše, a među njima i predstavnici mnogih hrvatski klubova poput Dinama, Rijeke...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo