Legenda Srbije poludjela: 'Idući put ću sam sebe suspendirati!'

Siniša Mihajlović, trener Sampdorije, dobio je dvije utakmice zabrane sjedenja na klupi svoje momčadi, zbog isključenja u nedjeljnoj utakmici 31. kola Serije A protiv Fiorentine (0:0).

2.4.2014.
8:38
VOYO logo

Bivši izbornik reprezentacije Srbije zaradio je isključenje jer je verbalno napao četvrtog suca na utakmici Di Fiorea, a potom i glavnog suca.

Zanimljivo je da tako neće imati priliku voditi svoju momčad protiv Lazija i Intera, njegova dva zadnja kluba iz igračke karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S velikim iznenađenjem i razočaranjem sam primio vijest da zbog te suspenzije ne mogu voditi momčad protiv Lazija i Intera. U pitanju su dvije važne utakmice za moju momčad i dva kluba s kojima sam osobno emotivno povezan. U dogovoru sa Sampdorijom, neću se žaliti na izrečenu kaznu, ali me razlozi navedeni u izvještaju svejedno jako uzrujavaju", izjavio je Mihajlović za novinsku agenciju ANSA.

"Mislim da sam ja jedan od rijetkih trenera koji nikada nije komentirao sudačke pogreške, a kamoli se žalio na iste. Naprotiv, uvijek sam branio suce, jer smatram da su Talijani jedni od najboljih na svijetu, te da zaslužuju poštovanje i pomoć. Kao i bilo tko, i oni mogu imati loš dan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napustit ću svoje mjesto na klupi i prepustiti ga mom pomoćniku Nenadu Sakiću, u kojeg imam potpuno povjerenje. Ako gospodin Di Fiore opet bude određen za neku od utakmica mog kluba, onda ću unaprijed sam sebe suspendirati i prepustiti mjesto svom asistentu. Uvijek sam bio iskren i pošten i preuzimao svoj dio odgovornosti. Nažalost, gospodin Di Fiore nije učinio isto", zaključio je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo