Sjajne vijesti za Eduarda i hrvatske navijače!

Predstoje nam fantastični nogometni dani. Eduardo da Silva trebao bi biti spreman za prvi susret četvrtfinala Lige prvaka između Šahtara i Barcelone.

4.4.2011.
17:43
VOYO logo

U utorak na San Bernabeu Modrić, Ćorluka, vjerojatno i Kranjčar, a u srijedu u Donjecku Srna i Eduardo - u prvom sastavu!

Nakon što je momčad Tottenhama poharala sva sila ozljeda, zbog kojih bi u prvom sastavu protiv Real Madrida u utorak navečer trebao biti i Niko Kranjčar, dobre vijesti na htrvatskog izbornika stigle su i iz Ukrajine. Eduardo da Silva bit će spreman za okršaj protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvenstvenom dvoboju protiv Mariupola prošli petak, Lucescu je Eduarda sačuvao zbog ozljede skočnog zgloba koju je vukao kraće vrijeme i pokazalo se to kao dobar potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo je vjerojatno da će Eduardo biti spreman. U prvenstvu sam ga sačuvao da sačuvam svaki rizik, iako je mogao igrati. U prošla dva dana trenirao je normalno", potvrdio je Lucescu.

Rumunjski stručnjak tvrdi kako je njegova ekipa već danima mislima u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bitno nam je to da se s više entuzijazma pripremimo za Barcelonu, a na Camp Nou nas čeka potpuno drugačija utakmica", zaključio je Lucescu.

Uzvratni susreti igraju se tjedan dana kasnije, u Barceloni i Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104010762006 arti-201104040671006 arti-201103250256006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo