Nezapamćeni skandal: Brutalno napadnut predsjednik Hajduka!

U Dugopolju se igralo finale juniorskog Kupa, onog koje se nije odigralo u Rijeci jer Splitu i Hajduku nije dopušteno da zaigraju na glavnom travnjaku Kantride.

5.6.2014.
22:11
VOYO logo

Navodno, nakon što se odigrala utakmica Hajduka i Splita, predsjednik NS Županije Splitsko-dalmatinske Alojzije Šupraha je fizički brutalno nasrnuo na Hajdukovog predsjednika Marina Brbića i poslao ga u bolnicu. Šupraha je, navodno, završio na policiji.

Brbić je automobilom odlazio sa stadiona, kada je bivši nogometni sudac je stao ispred njega, te otvorio vrata njegovog vozila, izvukao ga vani i udario ga šakom u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neshvatljivo je, iz čista mira me napao. Stao mi je ispred auta, zapriječio mi je put, nije mi dao proći. Vikao je svašta, nekontrolirano na kraju me napao. Bio sam na hitnoj, imam ozlijedu glave, ali hvala Bogu živ sam. Možda mi je malo tvrđa glava", rekao je u razgovoru za Sportski.net predsjednik Hajduka i nastavio:

"Ne znam što mu je bilo, ja njemu nisam niti jednu riječ uputio, s tim gospodinom ne komuniciram, nešto ga je jako zabolilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brbić tvrdi da Šupraha nije mogao podnijeti zvižduke s tribina koje je dobio kada je dijelio pokal osvajaču juniorskog Kupa, pa je odlučio divljački uzvratiti predsjedniku Bijelih. Navodno smatra i da je njegov nećak u Hajdukovoj školi zakinut...

Kako bilo, hrvatski nogomet odavno se pretvorio u farsu u kojoj nas baš ništa više ne može iznenaditi. Pa tako i da bivši suci napadnu predsjednike klubova. Što je sljedeće?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo