Slaven Bilić planira šokirati nogometni svijet: 'Je**š takav stav!'

Slavena Bilića čeka jedan od najvećih trenerskih izazova u karijeri.

18.8.2014.
11:54
VOYO logo

Bilić je za Dily Mail otkrio i kako je u dosadašnjoj karijeri dobio čak sedam ponuda od klubova iz Engleske i zasad ih je sve odbio. Međutim, planira se vratiti u Englesku...

"Ako me pitate gdje bih jednog dana volio raditi, svakako da je to Engleska. Međutim, to je budućnost, a Istanbul je sadašnjost. Volim taj grad i tu mi je lijepo", izjavio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan posao koji radi na klupi Bešiktaša mogao bi uroditi i novim ponudama, pogotovo ako u play-offu Lige prvaka uspije napraviti iznenađenje i izbaciti favorizirani Arsenal. Bešiktaš je u zadnjim utakmicama pomeo Feyenoord, a Bilić sada sprema pravi šok na nogometni svijet - zaustavljanje jakog Arsenala na putu u Ligu prvaka.

//www.youtube.com/embed/c1CIDZ9k2g4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu pripremati utakmicu kao da nemamo što izgubiti jer je Arsenal favorit. Je**š takav stav! To je građenje alibija. I ja sam sam pod pritiskom kao trener velikog kluba, pa Bešiktaš ima 15 milijuna navijača u Turskoj. Ljudi me zaustavljaju na cesti i govore: 'Arsenal je gotov'. Zato neće biti čudo za CNN-ove vijesti ako Bešiktaš izbaci Arsenal", hrabro je najavio bivši Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo