SLAVNI NIJEMAC NALJUTIO BILIĆA: / Kako je uspio izbjeći kaznu za ovo?!

Image
Foto: Screenshot

Slaven Bilić i njegov West Ham izbjegli su poraz na gostovanju kod još jednog velikana engleskog nogometa. U 15. kolu Premierlige odigrali su 0:0 protiv Manchester Uniteda.

6.12.2015.
8:00
Screenshot
VOYO logo

Rušio je Bilić ove sezone u gostima Arsenal, Liverpool i Manchester City, a malo je nedostajalo da uzme sva tri boda i Unitedu. Pogodili su Bilićevi nogometaši dvaput okvir gola, a da je bilo pravde, cijelo bi drugo poluvrijeme imali igrača više.

Sudac se složio s Bilićem

Sudac Mark Clattenburg propustio je, naime, pokazati crveni karton njemačkom reprezentativcu Bastianu Schweinsteigeru koji je u prvom poluvremenu laktom pogodio u glavu Winstona Reida. Bilić je nakon utakmice izjavio da je razgovarao s Clattenburgom i da se sudac nakon pregleda snimke složio s njim da je Schweinsteiger trebao biti isključen. Ipak, hrvatski stručnjak nije ljutit na suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budimo pošteni, to je bio crveni karton. Vidio sam na poluvremenu snimku i jasno je da je to bilo za isključenje. Ali mogu prihvatiti da suci ponekad jednostavno ne mogu vidjeti sve", istaknuo je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo