GLAS HAJDUKOVACA / Slijevaju se reakcije na odlazak Ivana Leke i povratak Karoglana na klupu: 'Smjenjujemo bez razloga, pa vraćamo bez razloga. Lutanje i tako u krug....'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je vrlo brzo nakon objave raskida s Lekom potvrdio Karoglana za novog trenera

23.10.2023.
21:44
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Odmah nakon otkaza Ivanu Leki, hrvatski nogometni doprvak Hajduk objavio je kako će vođenje prve momčadi preuzeti Mislav Karoglan.

Image
SLUŽBENO JE /

Na Poljudu prelomili: Ivan Leko više nije trener Hajduka

Image
SLUŽBENO JE /

Na Poljudu prelomili: Ivan Leko više nije trener Hajduka

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karoglan se na tako klupu "bijelih" vraća nakon 10 mjeseci kada je zbog privatnih razloga morao otići s mjesta glavnog trenera. Prošle jeseni je preuzeo dužnost glavnog trenera nakon što je otpušten Valdas Dambrauskas te je prvu momčad vodio u ukupno 12 službenih utakmica u kojima je upisao osam pobjeda uz četiri neriješena ishoda. 

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karoglan se na klupu Hajduka vraća nakon 10 mjeseci

Nakon Karoglana na klupu Hajduka je 31. prosinca prošle godine stigao upravo Leko pod čijim je vodstvom Hajduk u 37 službenih utakmica ostvario 22 pobjede, četiri remija i 11 poraza uz osvojeni Kup u svibnju prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Helikopter u niskom preletu iznenadio je na poluvremenu sve na Poljudu

Lekina smjena i Karoglanov povratak izazvali su brojne reakcije navijača na društvenim mrežama, a u nastavku prenosimo neke od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lutanje...I tako u krug, sad ćemo ponovno uživati u jednom golu po utakmici i branjenju gola...Domalo će njega potjerati, a staviti Boru (Primorca, voditelja akademije op.a.)..."

"O Bože baci ciglu i budi precizan!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Daj bar jednu sezonu izdržite s jednim likom i nakon toga odredite smjernice za dalje, ako već usred sezone nemate kvalitetno rješenje i zamjenu. Ne razumijem više ovo svakih par mjeseci novi trener. Težite stabilnosti više... Jel' teško to..."

"Sa konja na magarca, plakat će Hajduk za Lekom (ima i njegove krivice) ali ima i uprave koja mu je dovela drva za sastavljanje tima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smjenjujemo bez razloga, pa vraćamo bez razloga, lutanja uprave se nastavljaju."

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo