OPA, OTKUD OVO SAD? / Slovenac preuzima vruću klupu Dinama, ali nije riječ o Keku? Dolazi u tandemu s još jednom tamošnjom legendom

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Do sada se u kontekstu Dinama spominjao samo Matjaž Kek, ali on neće preuzeti Dinamo

6.12.2021.
15:53
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Sasvim je jasno nakon teškog poraza od Hajduka u derbiju 18. kola Prve HNL, da Željko Kopić neće biti trajno rješenje na klupi Dinama. Kopić nije uspio prodrmati i probuditi uspavanog diva i očito je da će Dinamo tražiti neko novo rješenje.

Sada se pojavila zanimljiva informacija koja kola hrvatskim i slovenskim medijima, a tvrdi se da će Dinamo uskoro preuzeti slovenski trener i nekadašnji reprezentativac Darko Milanič. Milanič je u trenerskoj karijeri vodio Maribor, Sturm Graz, Leeds, Slovan iz Bratislave, a trenutno je u ciparskom Pafosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Stiže tandem?

Međutim, navodi se i kako Milanič neće doći sam, odnosno kako će stići u tandemu s još jednim legendarnim Slovencem, Zlatkom Zahovičem. Milanič bi u tandemu bio trener, a Zahovič bi trebao biti sportski direktor, jer u Dinamu se traže nove osobe za obje funkcije. Zahovič i Milanič surađivali su već u Mariboru i to vrlo uspješno i Dinamo je nedavno igrao s njima u kvalifikacijama Lige prvaka i dobro se namučio.

Do sada se u kontekstu Dinama spominjao samo Matjaž Kek, ali on neće preuzeti Dinamo jer je prije nekoliko dana obnovio ugovor sa Slovenijom i ostat će tamo do kraja sljedećih kvalifikacija. No, Milanič je svakako vrlo zanimljiva opcija, a pogotovo u tandemu sa Zahovičem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo