posljednja sezona u münchenu / Smiješak na licu Robbena na spomen Intera: 'Naravno da mi je drago, pa ljudi govore da sam gotov...'

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Robben je bio vidno zadovoljan na spomen Intera, ali nije se obvezao da će prihvatiti njihovu ponudu

7.1.2019.
18:22
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaš Bayerna Arjen Robben broji posljednje dane u dresu Bayerna, s kojim neće obnoviti ugovor koji ističe na ljeto.

Još početkom prosinca prošle godine Nizozemac je javno kazao kako je 'u dresu Bavaraca proveo sjajnih 10 godina, ali vrijeme je za rastanak'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U München je stigao 2009. godine nakon serije ozljeda i ispodprosječnih predstava u jednoj sezoni provedenoj na Santiago Bernabeu u dresu Reala. Robben je dugo povezivan sa njegovim bivšim klubom Groningenom, a onda se niotkud javio Inter, koji očito ima veliku želju angažirati ovog brzonogog krilnog igrača.

Prema navodima medija, Robben je bio jako zadovoljan interesom Intera, ali nije se obvezao da će prihvatiti njegovu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam ponosan što me traži Inter u momentu karijere kad mnogi govore da sam završio i da bih trebao razmišljati o mirovini. Zbog toga mi je interes Intera poseban, ali neću tek tako prihvatiti ponudu. Želim s njima razgovarati o projektima i idejama, želim vidjeti i kakva mi je uloga namijenjena. Ne želim ni da prevelik teret padne na moja leđa, ali ni da budem nebitan. Morat ćemo razgovarati", kazao je Robben. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo