Pa kad prije: U Barceloni spremaju smjenu godine

Sudeći prema napisima katalonskog dnevnika Sport, dani trenera Gerarda Martina bliže se kraju.

26.2.2014.
15:39
VOYO logo

Iako su u Barceloni navodno zadovoljni Martinovim radom i već se spominjala mogućnost produljenja ugovora, sportski direktor Andoni Zubizarreta napravio je popis mogućih zamjena u slučaju da se Argentinac ipak odluči otići.

S vremena na vrijeme Martino je znao medijski govoriti o pritisku sjedenja na Barceloninoj klupi, a prošlog je vikenda u 3-1 porazu od Real Sociedada izgubio živce, te je zbog vrijeđanja suca završio na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na spomenutom se popisu navodno nalaze imena poput Vincenza Montelle (Fiorentina), Ernesta Valverdea (Athletic Bilbao), Luisa Enriquea (Celta) i Andre Villas-Boasa (bez posla).

Disciplinska komisija pri Španjolskom nogometnom savezu (RFEF) kaznila je Barceloninog trenera Gerarda Martina s jednom utakmicom suspenzije. Kažnjen je Martino zbog isključenja na poluvremenu susreta protiv Real Sociedada prošlog vikenda u sklopu 25. kola Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni sudac utakmice David Fernandez Borbalan pokazao je Martinu crveni karton zbog prigovora na njegovo suđenje.

Kaznu će argentinski trener odslužiti u nedjelju kada na Camp Nou dolazi Almeria. U Barceloni se neće žaliti na ovakvu odluku RFEF-a, a momčad će protiv Almerije voditi Martinov pomoćnik Jorge Pautasso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo