SMRT MLADOG NOGOMETAŠA POTRESLA HRVATSKU: / Iznenada se srušio na travnjak, među prvima mu je u pomoć dotrčao šogor

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaš Osijeka Gabrijel Boban pohitao je odmah u Slavonski Brod

24.3.2018.
19:41
PIXSELL
VOYO logo

Mladi život Brune Bobana, 26-godišnjeg nogometaša Marsonije, ugašen je u subotu tijekom prvenstvene utakmice Treće HNL Istok između Marsonije i požeške Slavonije koja je igrana u Slavanoskom Brodu. Trenutak koji će se pretvoriti u šok kojem su svjedočili igrači klubova čije je boje kroz kratku karijeru branio, zbio se u ranoj fazi utakmice i baš ništa nije ukazivalo da će jedna uobičajena nogometna situacija imati tako zastrašujuću posljedicu.

Tijekom sedme minute ogleda Brunu je jedna lopta pogodila u prsa, a nesretnik je pao na travnjak. Intervencija Hitne pomoći i reanimacija nisu dale željeni rezultat, iako su pokušavali 45 minuta. Liječniku je preostalo samo proglasiti stravičnu vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Užasni dani obitelji Boban

"Jak udarac u pluća, odnosno prsni koš, može uzrokovati aritmiju koja može dovesti do zastoja rada srca. Trebalo bi poboljšati liječničke preglede i da obavezno na svim utakmicama druge i treće lige uvijek tu bude Hitna pomoć, ono što je obavezno na utakmicama prve lige. Žao mi je zbog ovog tragičnog slučaja, baš me u Slavonskom Brodu zatekla ta vijest", izjavio je za 24sata.hr liječnik Dinamove nogometne momčadi Ivica Smodek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji igrač Zagrebove nogometne momčadi, nažalost pokojni Bruno Boban skupio je 25 nastupa u HNL-u. Brat mu Gabrijel, nogometaš Osijeka, potvrdila je službena stranica tog kluba izrazivši sućut obitelji, pohitao je na mjesto događaja.

Prema navodima portala Sportalo.hr, prije nekoliko mjeseci umro je i Brunin i Gabrijelov otac. Među prvima je u pomoć Bruni potrčao Slavonijin golman Mario Rezo, inače i Brunin šogor. Jauci i molitve sve je što se u tim trenucima čulo s terena i tribina...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo