SNIMKA I PETRESCU OTKRIVAJU ISTINU O CLUJU: / Ovako su izgledali za vrijeme izvođenja penala; Da je to Deac napravio u petoj, Dinamo bi ispao

Image
Foto: Screenshot: Digisport

'Ostali nisu htjeli pucati, da dobro ste čuli, nisu htjeli pucati. Deac je morao pucati, morao je'

27.8.2020.
10:56
Screenshot: Digisport
VOYO logo

Iako se činilo da su nogometaši Cluja, barem prilikom bacanja novčića tko će prvi pucati penal, izgledali dosta opušteno, sudeći prema smiješku njihova kapetana, to ipak nije bila istina.

Image
[VIDEO] RUMUNJSKI RULET JEDANAESTERACA KOJIM JE DINAMO PROŠAO U 3. PRETKOLO: /

Livaković je opet heroj Maksimira

Image
[VIDEO] RUMUNJSKI RULET JEDANAESTERACA KOJIM JE DINAMO PROŠAO U 3. PRETKOLO: /

Livaković je opet heroj Maksimira

'Jako je tanka linija između toga da budeš velik i jako malen'

Digisport je objavio snimku na kojoj se vidi kako Petrescu ide od igrača do igrača i raspituje se tko je spreman pucati penale te da je kasnije bio razočaran jer većina igrača nije se usudila izvesti penal...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je tanka linija između toga da budeš velik i jako malen. To sam uvijek govorio tijekom karijere. Da je Golofoca pogodio, sve bi bilo savršeno, ali nije i sada nismo nigdje. Nikad nisam pobijedio, ama baš nikad u lutriji kaznenih udaraca. Sljedeći put kad dođe do toga, jednostavno ću otići sa stadiona. Mnogi će sad poput generala poslije bitke komentirati izbor izvođača, ali bilo je vrlo jednostavno. Zašto? Jer ostali nisu htjeli pucati, da dobro ste čuli, nisu htjeli pucati. Deac je morao pucati, morao je. Oni koji su pucali su jedini koji su smjeli pucati. Nakon pete serije su pucali oni koji su morali, a ne oni koji su htjeli. Imao sam na raspolaganju samo 10 igrača, Debeljuh je ostao na klupi jer nije mogao stajati na nogama od grčeva", kazao je trener Cluja Dan Petrescu za rumunjski Digisport.

Deac na kraju morao uzeti loptu jer nitko drugi nije htio i zabio je u šestoj seriji

OVDJE možete pogledati snimku koju je objavio spomenuti rumunjski sportski medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deac je na kraju morao uzeti loptu jer nitko drugi nije htio i zabio je u šestoj seriji Livakoviću, koji mu je ranije u utakmici obranio penal, pa i nakon toga popravni Đokoviću. Da je to napravio u petoj, Cluj bi izbacio Dinamo. Eto što ti je igra sudbine, što ti je nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo