Šok za Dinamo: 500 kilometara od Zagreba našli svoje navijače!

15.1.2014.
17:12
VOYO logo

Autobus s Modrima, nakon petodnevnih priprema u Međugorju, u srijedu u 9,30 sati otputovao je za Zagreb. Zbog velike kiše u Međugorju u srijedu ujutro nije održan zadnji trening, već će se odraditi po dolasku u Zagreb na Maksimiru. Na odlasku čelnici kluba su se pozdravili s svojim duhovnikom fra Karlom Lovrićem i domaćinima vlasnicima hotela Villa Regina Jurom i Mario Vasiljem.

Modri su Međugorju zapravo doživjeli pozitivan šok, jer toliko ljubavi i prihvaćanja nisu doživjeli od prošlih priprema. Zagreb im je odavno okrenuo leđa, ako je suditi po praznom Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je na oproštalu sve prštalo od komplimenata. Dinamov strateg Zoran Mamić se zahvalio na velikoj susretljivosti domaćina i potom kazao:

//www.youtube.com/embed/6lJAp71nEsI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gostoprimstvo koje nam ovdje upriličeno je za čuđenje i ono je i fizičko i psihičko i duhovno kako god uzmeš nema veće stvari i što drugo reći za sve što smo ovdje doživjeli.“

Oduševljen je bio i predsjednik Mirko Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Osmi put sam zaredom u Međugorju i uvijek kažem ovo je izvrsno i ne može biti bolje. Sad moram reći da je, po meni, ove godine bio najbolji boravak, od dočeka pa nadalje. Bio je kratak, ali vrlo sadržajan i stvarno sam oduševljen. I po stoti put ponavljam:

"Kad dođeš u Međugorje, bolje reći Hercegovinu onda se vidi što je Dinamo, kako se živi za Dinamo, pa ne samo za Dinamo, već i za neke više vrijednosti", istaknuo je na kraju Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo