Sok za Hrvatsku: Jedini igrac bez prave zamjene otpada za SP?

Pojavio se prvi veliki problem za izbornika Niku Kovaca. Lijevi bek reprezentacije Hrvatske Ivan Strinic ima ozljedu butnog misica desne noge i njegov je nastup na Svjetskom prvenstvu upitan.

21.5.2014.
9:51
VOYO logo

Prema pisanju Sportskih novosti, Strinic se ozijeedio na prilicno bizaran nacin. Njegov trener u Dnjipru Juande Ramos stavio ga je od prve minute u vaznoj utakmici za plasman u Ligu prvaka. No, vec nakon 15 minuta susreta, Strinic je morao izaci iz igre.

Ocito je pozurio sa nastupom, jos nezalijecen, i sada Kovac ima problema na toj poziciji. Ali to je vec stara prica za Hrvatsku. Od Roberta Jarnija Hrvatska je na toj poziciji koristila petnaestak igraca na nasavsi nikad pravu zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, Strinic je ekspolozivan igrac koji ne moze igrati s takvom ozljedom, i na izborniku je sada da dobro promisli hoce li riskirati s njime, ili ce se podvrgnuti "krpanju" pozicije. Tijekom srijede ce lijecnici procijeniti moze li se na Strinica racunati u razumnom roku.

//www.youtube.com/embed/g4ABgCXYK_k

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, kako sada stvari stoje, nakon par tjedana pauze, novih 15-ak dana znacilo bi mjesec dana bez treninga. U tom slucaju, Kovac bi u vatru morao baciti, i vjerojatno ce baciti, Danijela Pranjica. No, ostati samo na jednom igracu za tu poziciju je rizicno. Zbog kartona, umora, ozljeda. Kako bilo, kompenzacija izbornika Kovaca u ovoj situaciji, gledajuci kadar koji ima na raspolaganju, bit ce kljucan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo