TEŠKI DANI ZA RIJEČANE / Sopić je dogovoren, a Đalović tvrdi: 'Nećemo se predati'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Turbulentno

23.8.2023.
10:44
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Sergej Jakirović naprasno je napustio HNK Rijeku pred europski dvomeč protiv Lillea. Sada već bivši trener momčadi s Kvarnera novi je trener Dinama, a cijela ta situacija natjerala je čelnike riječkog kluba da što prije pronađu novo rješenje za klupu Rijeke.

Image
STRATEG PUN ENERGIJE /

Bomba u kasne sate: Željko Sopić preuzima Rijeku?!

Image
STRATEG PUN ENERGIJE /

Bomba u kasne sate: Željko Sopić preuzima Rijeku?!

''I kako je sinoć protutnjala vijest o dolasku Željka Sopića, to je potvrdio i Darko Raić-Sudar na press-konferenciji pred odlazak u Francusku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U ova dva dana bili smo u intenzivnim razgovorima. Bilo je dosta kandidata i na kraju se sve svelo na dvije-tri opcije. Usmeno je dogovoren dolazak Željka Sopića. Mi smo najprije kontaktirali klub, a tek onda izrazili želju Sopiću za njegovim dolaskom.''

Raić-Sudar nadodao je kako utakmice koje slijede imaju izuzetnu važnost, posebice uzimajući u obzir okolnosti koje su snašle Riječane ovih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je imao i Radomir Đalović, čovjek koji će voditi Rijeku u Francuskoj, ali i osoba koja je svojim ostankom u Rijeci razgalila navijače koji su mu sinoć skandirali:

''Navijači su nam priredili neviđenu atmosferu i dali još veći motiv za sljedeće utakmice. Mi igramo protiv jedne ozbiljne momčadi. Njihova vrijednost je ogromna, ali mi smo isto u dobrom ritmu. Imamo pet pobjeda i ne vidim razlog zašto sutra ne bismo odigrali jednu pravu, mušku utakmicu. Ali, mi se ne predajemo, idemo gore s pozitivnim stavom i idemo napraviti dobar rezultat.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo