'PIŠU SE GLUPOSTI' / Sopić u klasičnom stilu ugasio glasine: 'Zakaj Aberdeen? Zašto ne Manchester City?'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Rijeka je s 59 bodova prva na ljestvici, odmah iza nje je Hajduk s 55 bodova te Dinamo s 54 boda

28.3.2024.
17:44
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Reprezentativna stanka je gotova, a igrači se vraćaju u klubove i nastavljaju s utakmicama. Nogometaši Rijeke u nadolazećem 28. kolu HNL-a dolaze kod Rudeša posljednjeplasirane momčadi na ljestvici.

Image
ODBIO SUDITI DERBI /

Pričalo se da bi mogao suditi Hajduku i Dinamu, a sada dobiva prijetnje smrću

Image
ODBIO SUDITI DERBI /

Pričalo se da bi mogao suditi Hajduku i Dinamu, a sada dobiva prijetnje smrću

Trener Rijeke, Željko Sopić, najavio je utakmicu s Rudešom i u klasičnom Sopić stilu odgovarao na novinarska pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuje nas zahtjevna utakmica bez obzira na mjesto Rudeša na ljestvici. Igra se za tri boda, a moramo vidjeti u kakvom su nam stanju reprezentativci. Čeka nas naporno razdoblje. Već nakon Uskrsa u srijedu igramo protiv Lokomotive u Kupu, a u nedjelju protiv Hajduka. Moramo dobro rasporediti snage. Nema se tu što previše kalkulirati i pričati, treba otići u Kranjčevićevu i uzeti tri boda", objasnio je Sopić, a zatim se osvrnuo i na posljednje spekulacije o odlasku iz Rijeke u Aberdeen:

"Nemam ama baš nikakav interes za Aberdeen. Znači nula posto. U principu to su medijska nagađanja. “Tko je reko, Zeko reko”. Niti je mene nitko kontaktirao, niti klub. A zakaj Aberdeen? Zašto ne Manchester City? Ne kužim.. I tako se pišu gluposti. Zanimanje za Aberdeen i neki drugi klub mi je nula. Trenutni fokus mi je samo na Rijeci. Uz dužno poštovanje prema Aberdeenu i da dođe deset puta bolji klub ja bih ostao na Rujevici. Na znanje i ravnanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je s 59 bodova prva na ljestvici, odmah iza nje je Hajduk s 55 bodova te Dinamo s 54 boda. Rudešu gotovo pa nema spasa za ostanak u HNL-u te se trenutno nalazi na zadnjem mjestu sa svega sedam bodova, odnosno čak 20 manje od predzadnje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo