Novi 'slučaj Modrić': 'To nije korektno! Ne znam što ću!'

Dejan Lovren je očekivao da će uskoro postati član Liverpoola, ali u Southamptonu baš i ne misle olako prodati hrvatskog reprezentativca.

6.7.2014.
12:45
VOYO logo

"Kad sam odlučio otići u Southampton, mnogi su bili iznenađeni. Ali otišao sam jer su ljudi iz kluba imali veliku ambiciju. Ulili su mi nevjerojatno samopouzdanje. Kad sam krenuo na pripreme, shvatio sam da Southampton ima jako dobru momčad. Obećali su da će kupiti još dvojicu igrača, kupili su Osvalda i Wanyamu, to su super igrači. Cilj je bio napasti europsko natjecanje, barem Europsku ligu", otkrio je Lovren razloga odlaska u Englesku, ali stvari na zimu više nisu bile idealne.

"Već tada sam vidio da nešto šepa u klubu, nitko nije znao tko će preuzeti klub. Tad mi je već cijela priča postala sumnjiva. Pitao sam trenera o čemu se radi, nije znao odgovoriti ni hoće li ostati na trenerskoj klupi na projektu koji je prema obećanjima trebao trajati pet-šest godina. Zbog toga sam, uostalom, i pristao potpisati za Southampton. A onda je otišao predsjednik, trener Pochettino praktički već u travnju, shvatio sam da se radi o raspadu sistema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni je ljut na klub i zbog jednog detalja.

"Liverpool je poslao ponudu, a u klubu me o tome uopće nisu izvijestili. Ni nakon toga o novim ponudama Liverpoola. To nije bilo korektno. Saznao sam za ponudu od drugih ljudi, to me jako pogodilo i shvatio sam da u Southamptonu više nemam što raditi. Liverpool je poslao ponudu od 20 milijuna funti, a oni su me platili 9 milijuna funti, zaradili bi više nego duplo. Ma gledajte, ja bih rado ostao u Southamptonu da klub ima nekih ambicija, da su sačuvali glavne igrače. Ne bi me pokolebala ni ponuda Liverpoola", kazao je za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku ne znam što ću i to mi se ne sviđa. A zaista je bilo nevjerojatno da su prije nekoliko dana pristali na ponudu od 20 milijuna funti. To je bilo ujutro, a poslijepodne su kazali da nisam na prodaju!? Iskreno, glavom sam u Liverpoolu. Izgleda da me žele držati na ledu, što opet nije u redu. Sada traže 25 milijuna funti, ali mislim da to neće dobiti. Liverpool je jedan od najvećih klubova na svijetu. Kad sam posljednji put zaigrao na Anfieldu, naježio sam se kad sam čuo “You’ll never walk alone”. Želio bih to stalno slušati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo