Veliko razočaranje: Jedan od najboljih nogometaša svijeta ne ide na SP!

Izbornik kolumbijske nogometne reprezentacije Jose Pekerman objavio je tužnu vijest za sve navijače te južnoameričke reprezentacije. Radamel Falcao ne putuje s momčadi u Brazil.

3.6.2014.
8:45
VOYO logo

Pekerman je na konferenciji za novinare izjavio da se napadač Monaca nije dovoljno oporavio od loma ligamenata u lijevom koljenu, te da je to glavni razlog zbog kojeg da mora izostaviti s konačnog popisa igrača.

"Čekali smo ga do posljednjeg trenutka, ali nažalost nije se uspio oporaviti do željene razine", rekao je Pekerman, na kojeg se nadovezao razočarani napadač:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam želio samo sjediti na klupi i gledati svoje kolege koji su na 100 posto, a ja ovakav uzimam mjesto nekome tko bi mogao biti zvijezda SP-a. Uostalom, moram se u potpunosti oporaviti za iduću sezonu. Moji suigrači moraju nastaviti vjerovati u svoje mogućnosti i siguran sam da tada možemo do dobrog rezultata u Brazilu".

//www.youtube.com/embed/q9yRNCgHyhE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: David Ospina, Camilo Vargas, Faryd Mondragon

Braniči: Mario Yepes, Cristian Zapata, Eder Balanta, Carlos Valdes, Pablo Armero, Camilo Zuniga, Santiago Arias

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni: Abel Aguilar, Carlos Sanchez, Alexander Mejia, Aldo Ramirez, Juan Quintero, Victor Ibarbo, Juan Cuadrado, Freddy Guarin, James Rodriguez

Napadači: Carlos Bacca, Jackson Martinez, Teofilo Gutierrez, Adrian Ramos

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo