Alen Halilović na zimu odlazi iz Barcelone!

Alen Halilović bi od zime mogao igrati u Primeri. Barcelona ima namjeru što prije posuditi mladog hrvatskog nogometaša kako bi stekao iskustvo u najjačoj ligi svijeta.

6.10.2014.
10:01
VOYO logo

Zanimanje za Halilovića su pokazale tri momčadi. Redom - Celta, Real Sociedad i Villarreal, a u njima bi Alen dobio priliku zaigrati na vrhunskoj razini i dodatno razviti svoj talent. Kako pišu španjolski mediji, Katalonci žele da Halilović što prije sazrije, jer zbog kazne UEFA-e sljedeće ljeto imaju zabranu na transfere, a trener Luis Enrique želi da se Halilović okuša u prvoj ligi kako bi spreman stigao na pripreme Barcelone.

Inače, u B momčadi Barcelone je ovog vikenda zaigrao u porazu protiv Lugoa (0:1). Mladi Katalonci se nalaze u sredini ljestvice španjolske druge lige, na desetom mjestu u ligi od 22 kluba. Naravno, druga momčad Barcelone ne može zaigrati u istom rangu kao natjecanja kao i prva momčad. Tako da je Halilovićev klub osuđen na drugu ligu. Ili čak treću, ukoliko u nekom ludom scenariju Messi i društvo ispadnu iz Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo