ŠPANJOLCI SE POKLONILI MODRIĆU: / 'Kad je hrvatski genij na ovakvoj razini, Real može uništiti svakog suparnika'

Image
Foto: AFP

"Nitko više ne sumnja u njegovu kvalitetu i vještine jer je postao ključna figura momčadi", piše Marca o Modriću.

21.12.2017.
10:55
AFP
VOYO logo

Dva dana uoči novog El Clasica, sudara između Real Madrida i Barcelone u 17. kolu španjolskog prvenstva, dnevnik Marca se još jednom naklonio kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću. U članku novinara Davida Medine analizira se utjecaj našeg veznjaka na igru Reala.

Image
MODRIĆ NAJAVIO EL CLASICO I PRIZNAO: /

'Ispunio sam san, ali moram još nešto napraviti'

Image
MODRIĆ NAJAVIO EL CLASICO I PRIZNAO: /

'Ispunio sam san, ali moram još nešto napraviti'

Glad za novim trofejima

"Otkad je došao u Real Madrid, Luka Modrić je postao lice momčadi i ključna figura svih uspjeha posljednjih godina, a tako bi se trebalo nastaviti i u božićnom Clasicu. Kad god je Hrvat na najvišoj razini, sa svojom vizijom i kreativnošću, Realova je momčad znatno učinkovitija i opasnija te sposobna uništiti suparnika. Lukin neupitan talent je pomogao Realu da prošle sezone osvoji prvenstvo i Ligu prvaka, a nedavna nevjerojatna izvedba protiv Gremija mu je donijela naslov svjetskog klupskog prvaka. Realova je prednost prije Clasica to što je Modrić u najboljoj formi", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz pomoć hrvatskog genija, Real je upisao povijesnu godinu s pet trofeja u 12 mjeseci. Ali Modrić želi još više. S 32 je godine gladan trofeja i u lovu je na nove uspjehe unatoč svemu što je dosad postigao s Ronaldom i društvom. Osvajanje La Decime se smatra Modrićevim najboljim trenutkom u Realu. Bio je to prvi naslov u Ligi prvaka, a njime je utišao sve one koji su kritizirali njegov dolazak u Madrid. Sada, pet godina kasnije, nitko više ne sumnja u njegovu kvalitetu i vještine jer je postao ključna figura momčadi", dodaje Marcin komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo