ŠPANJOLCI SE RASPISALI O HALILOVIĆU: / 'Karanka je spasio Hrvata od izgona, ako ne uspije u drugoj ligi, pa gdje će onda uspjeti?'

Image
Foto: Profimedia

Halilović će odmah dobiti priliku zaigrati za engleski sastav kojem očajnički treba pomoć jer se trenutno nalaze pri dnu Championshipa s jednim od najgorih napada lige

24.11.2020.
8:39
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski veznjak Alen Halilović (24) karijeru će nastaviti u engleskom drugoligašu Birmingham Cityju, gdje će mu suigrač biti bivši Dinamovac Ivan Šunjić (24).

Od raskida ugovora s AC Milanom ovoga ljeta Alen Halilović, nekadašnja velika nada hrvatskog nogometa, bio je u potrazi za novim klubom i stigao je u Birmingham City kao slobodan igrač, te je u ponedjeljak s engleskim klubom potpisao ugovor do lipnja 2021. godine, objavili su britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru je počeo u Dinamu, a 2014. prešao je u Barcelonu za koju je odigrao samo jednu utakmicu te je odmah prebačen u drugu momčad Barce. Nakon toga igrao je za Sporting Gijón, HSV, Las Palmas, a 2018. stigao je u AC Milan za koji je upisao tri nastupa i onda je bio na posudbama u Standard Liègeu i prošle sezone u nizozemskom Heerenveenu, gdje skupio 20 nastupa i zabio je jedan gol.

Image
HALILOVIĆ OTVORIO DUŠU U PRVOM INTERVJUU S ENGLEZIMA: /

'Vrijeme je da svima pokažem što mogu'

Image
HALILOVIĆ OTVORIO DUŠU U PRVOM INTERVJUU S ENGLEZIMA: /

'Vrijeme je da svima pokažem što mogu'

Hrvat spašen od progona

Priča o Haliloviću jedna je od jedinstvenih u nogometnom svijetu, a na nju se osvrnula i španjolska Marca, jedan od najpoznatijih sportskih listova na svijetu. Halilović je svoju inozemnu karijeru započeo u Barceloni i tako je privukao veliku pozornost Španjolaca, no rijetki ga se navijači uopće još i sjećaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekad 'čudo od djeteta' postalo je danas nepoželjan igrač koji nije mogao pronaći klub, ali ga je ipak Aitor Karanka spasio Hrvata od izgona. Njegova prirodna sposobnost daleko je veća od kluba za koji će igrati, ali vrlo je upitno može li on dostići svoj puni potencijal“, stoji u Marcinom tekstu.

Postavlja se i zanimljivo pitanje: "Ako Alen Halilović ne može uspjeti u engleskom drugoligašu, gdje onda može“, stoji na kraju tog teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saznat ćemo, izgleda, vrlo brzo, jer Halilović će odmah dobiti priliku zaigrati za engleski sastav kojem očajnički treba pomoć jer se trenutno nalaze pri dnu Championshipa s jednim od najgorih napada lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo