SPEKTAKULARAN POVRATAK NEYMARA NAKON TROMJESEČNE PAUZE: / Još jednom pokazao kakva je igračina

Image
Foto: Profimedia

Bio je to Neymarov 61. pogodak u 98. nastupu za Brazil

7.9.2019.
11:20
Profimedia
VOYO logo

Jedna od najvećih nogometnih zvijezda današnjice, brazilski napadač Neymar vratio se na travnjak nakon tromjesečne stanke asistencijom i pogotkom u 2:2 remiju Brazila i Kolumbije u prijateljskoj utakmici odigranoj u Miamiju.

Neymar nije igrao od lipnja kada je ozlijedio gležanj u utakmici Copa Americe protiv Katara zbog koje nije mogao pomoći reprezentaciji na daljnjem putu do osvajanja naslova prvaka Južne Amerike. Po povratku u Paris SG Neymar je zatražio odlazak iz kluba, kao najvjerojatnija destinacija spominjala se Barcelona, ali dugotrajni pregovori nisu donijeli rezultat pa je Brazilac ostao u Parizu no u prva četiri kola novog prvenstva nije odigrao niti minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Miamiju je Neymar prvo u 20. minuti asistirao Casemiru za vodstvo Brazila od 1:0, a nakon što je Muriel s dva gola (24-11m, 34') preokrenuo rezultat u 2:1 u korist Kolumbije, Neymar je 59. minuti na dodavanje Danija Alvesa pogodio za konačnih 2:2. Bio je to Neymarov 61. pogodak u 98. nastupu za Brazil.

Meksikanci slavili

Meksiko je također u prijateljskoj utakmici igranoj u noći s petka na subotu u East Rutherfordu svladao domaće SAD s uvjerljivih 3:0 golovima Javiera Hernandeza (21'), Ericka Gutierreza (78') i Carlosa Antune (82'), dok je Urugvaj kao gost u San Joseu nadigrao Kostariku sa 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Urugvaj bili su De Arrascaeta (42-11m) i Rodriguez (89'), a za Kostariku Borges (48').

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo