SPREMA SE TRANSFER KOJI ĆE POTRESTI BAVARSKU: / Niko Kovač kao najveću želju istaknuo sjajnog napadača Tottenhama

Image
Foto: AFP

Talijanski mediji javljaju kako je iskrsnuo interes Bayerna za krilnog napadača Tottenhama Heung-min Sona

17.9.2018.
9:05
AFP
VOYO logo

Nakon što su odlučili da ovoga ljeta neće dovoditi nova pojačanja, Bayern je u novu sezonu ušao sa četvoricom krilnih igrača, a dvojica od njih (Arjen Robben i Franck Ribery) su već debelo zagazila u tridesete godine života i imaju problema s ozljedama, a ni preostala dvojica (Kingsley Coman i Serge Gnabry) nisu lišena problema s ozljedama.

Nije dugo trebalo da Bayernov broj veznjaka padne na tri, već na početku sezone Kingsley Coman ozlijedio je gležanj i na terenu ga neće biti do kraja godine. Usprkos tome što čelnici kluba tvrde kako je kadar dovoljno širok da izdrži sve moguće izazove u tekućoj sezoni, sljedećeg ljeta bi moglo doći do promjene jer bi Ribery i Robben trebali napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oslobođen vojske

Bavarci su već povezivani s nekim imenima, a sada je na listu dodano još jedno. Prema pisanju CalcioMercata, momčad Nike Kovača zainteresirana je za krilnog napadača Tottenhama Heung-min Sona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korejac je nedavno zbog sjajnog rezultata na Azijskim igrama osigurao izuzeće od odrađivanja vojnog roka i dobio priliku potpuno se posvetiti karijeri. Bavarcima je posebno zanimljiv jer ima 26 godina i najbolje godine karijere mogao bi provesti baš u Münchenu.

Son bi bio sjajno pojačanje za Bayern, posebno zbog iskustva igranja u Njemačkoj zbog svog staža u Bayeru iz Leverkusena, ali postoje i druge neimenovane opcije koje navodno bolje odgovaraju momčadi i renomeu Bayerna. Usprkos tome, Bavarci nisu odustali i Son je, ako je vjerovati talijanskim medijima, njihova glavna meta za sljedeće ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo