SRAMOTNO PONAŠANJE BARCELONE PREMA LEGENDI: / Do jučer je bio druga zvijezda kluba, a pogledajte što su mu sada napravili

Image
Foto: Profimedia

Marca smatra kako je to jasan signal da se klub želi riješiti trećeg najboljeg strijelca u povijesti

12.9.2020.
18:02
Profimedia
VOYO logo

Već se neko vrijeme piše o mogućem odlasku napadača Luisa Suareza iz Barcelone. Potražuje ga navodno Juventus, ali sve je to još u sferi spekulacije. Međutim, Suarez je, odmah po dolasku novog trenera Ronalda Koemana, praktički potjeran iz momčadi.

Marca piše kako Suarez čak nije niti u konkurenciji za utakmicu Barcelone i Gimnastica iz Tarragone u subotu, odnosno kako samo pola treninga odrađuje s momčadi, dok drugu polovicu odrađuje sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's French forward Antoine Griezmann (3R) celebrates with Barcelona's Chilean midfielder Arturo Vidal, Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez and Barcelona's Argentine forward Lionel Messi after scoring a goal during the Spanish league football match FC Barcelona against Deportivo Alaves at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 21, 2019.,Image: 489303917, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Iako se oporavlja od ozljede koljena, Marca smatra kako je to jasan signal da se klub želi riješiti trećeg najboljeg strijelca u povijesti i istinske klupske legende. Problem sa Suarezom i transferom je taj što se Urugvajcu baš i ne ide iz Barcelone, već želi ostati ovdje i odraditi ugovor do kraja igrajući sa svojim prijateljem Lionelom Messijem, ali Barcelona očito nema takve planove pa ovim metodama valjda želi isforsirati njegov odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo