START ZA PAMĆENJE: / Novi Hrvat u španjolskoj Primeri debitirao s dva pogotka!

Image
Foto: Screenshot

U posljednjoj utakmici prvog kola španjolskog prvenstva nogometaši Las Palmasa su priredili iznenađenje, pobijedivši Valenciju na njenoj Mestalli s 4-2, a briljirao je naš Marko Livaja.

22.8.2016.
23:56
Screenshot
VOYO logo

Santi Mina je već u šestoj minuti donio prednost Valenciji, ali samo deset minuta kasnije izjednačenje Las Palmasu je osigurao hrvatski napadač Marko Livaja. S desne je strane nabacio Michel, a 23-godišnji Livaja je odlično reagirao i glavom smjestio loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja poluvremena pala su još tri gola. Gosti su poveli u 24. minuti kada je Jonathan Viera bio precizan s bijele točke, a sedam minuta kasnije je prednost povećao Kevin-Prince Boateng koji je ljetos stigao iz Milana. Valencija je smanjila zaostatak u 34. minuti drugim pogotkom Mine. Rezultat se nije mijenjao do 88. minute kada je Livaja s desne strane izbio pred domaćeg golmana Ryana i mirno ga svladao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaja je ovo ljeto došao u Las Palmas iz ruskog Rubina. Prošlu je sezonu proveo na posudbi u talijanskom Empoliju gdje mu nije išlo najbolje, pa je novi početak odlučio potražiti u španjolskoj Primeri. Ako se po jutru dan poznaje, mogao bi to biti odličan potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo