Štimac: S tim šabanima neću nikad raditi!

'Već 13 godina vode hrvatski nogomet na ovakav način i uništili sve osim jednog kluba', rekao je Štico obrušivši se na Izvršni odbor HNS-a koji je na kraju odlučio stati uz Bilića.

12.10.2011.
18:57
VOYO logo

Nakon 'grčke tragedije' Igor Štimac slovio je kao jedan od glavnih kandidata za preuzimanje reprezentacije. Već je u dva navrata bio u istoj situaciji, no nadao se kako bi treća ipak mogla biti sreća. Međutim, opet je 'prevaren'.

"Ja se nikome nisam nudio, mene su drugi spomenuli, ali nije prvi put da mene uvlače u te neke priče o kandidatima za izbornika. Ma, znate što, ovako, da zauvijek s tim završimo, s tim šabanima neću nikad raditi! Baš tako, šabanima!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je već cijela javnost bila uvjerenia da Biliću nakon Latvije više nema spasa, Izvršni odbor HNS-a odlučio je Slavena 'poslati' na popravni ispit.

"Puno sam puta već pričao od tog Pireja, sve sam više-manje rekao, ne znam što bi se trebalo dodati. Neka oni koji već 13 godina vode hrvatski nogomet na ovakav način, i koji su uništili sve osim jednog kluba, nastave dalje", nastavio je Štico i nadodao kako smatra da je sve to čin jednog čovjeka, Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom slučaju mogu reći da sigurno imam kvalitetu i kompetenciju voditi reprezentaciju, ali kažem, neću. Dok neki drugi govore 'ja bih', ja ću reći samo 'ja ne bih'. I ako je netko nakon svega sumnjao tko je pravi gazda hrvatskog nogometa, sad valjda više nema dvojbi", zaključio je Štimac u razgovoru za Sportske novosti.

Vezani članci:

arti-201110120110006 arti-201110120762006 arti-201110120524006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo