BIVŠI IZBORNIK NAJAVIO OKRŠAJ S ENGLESKOM: / 'Ova generacija ima šampionski gen koji će donijeti prevagu'

Image

Štimac je naglasio razliku u iskustvu kao ključan detalj polufinala

11.7.2018.
8:32
VOYO logo

"Ostanimo što jesmo, nemojmo se pretvoriti u ono što su Englezi. Krasilo nas je uvijek veliko srce, nikoga se nismo bojali, dečki su pokazali da se možemo nositi s najvećima. S ukupno 86 trofeja među prvih 11 igrača naspram engleskoj momčadi koja ih ima 18 ili 19, mi smo veći šampioni. Ova generacija ima zrelost, iskustvo i šampionski gen koji će sutra donijeti prevagu", rekao je Igor Štimac sinoć u Otvorenom u kojem se razgovaralo o tome što uspjesi naših Vatrenih znače za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Vidi i Vukojeviću

"Iz jedne benigne situacije pretvorila se u ozbiljnu jer je predimenzionirana. Poznajem jednog i drugog i znam da nisu imali nikad u životu namjeru nekoga vrijeđati i degradirati. To je trebala biti privatna poruka koju su poslali svojim sadašnjim i bivšim klupskim prijateljima, ali je nesmotrenošću završila u medijima" rekao je Štimac i dodao kako su taj čin Englezi iskoristili kako bi domaće navijače okrenuli protiv Hrvatske.

Struka i talent

Osim toga, Štimac je istaknuo da su svi svjetski sportski rezultati postignuti na temelju entuzijazma, individualnog i strukturalnog siromaštva. Neograničeni talent i kvalitetna struka koja je s tim talentom radila - ono je što ih je polučilo. Kao nedostatak je kao u uvijek istaknuo to što nemamo riješeno financiranje sportova, porezno pitanje i olakšice za one koji žele sponzorirati sportove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo