Stipe Pletikosa na probi u škotskom velikanu

Hrvatski reprezentativni vratar Stipe Pletikosa ovaj će tjedan provesti na probi u škotskom velikanu Celticu, a ukoliko se pokaže dobar, klub iz Glasgowa će sa Spartakom dogovoriti posudbu.

11.7.2011.
22:11
VOYO logo

Iako se spominjao povratak u Hajduk, čini se da Stipe Pletikosa ostaje na Otoku. Nakon što je prošle sezone u dresu Tottenhama odigrao jednu jedinu utakmicu, hrvatski reprezentativac vratio se u Rusiju.

Kako u Spartaku na njega više ne računaju, unatoč ugovoru koji s ruskim klubom ima do prosinca sljedeće godine, Pletikosa je u potrazi za novim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celtic problema s vratarima ima još od početka prošle sezone kada su u Fiorentinu prodali Artura Boruca, te su ostali samo na Lukaszu Zaluski i Dominiku Cervi. Prošle sezone su stoga odlučili iz Newcastlea posuditi Frasera Forstera koji je ubrzo postao prvi vratar.

Kako je na početku ove sezone Newcastle odbio mogućnost da posudi Forstera, škotski velikan je odlučio priliku dati hrvatskom vrataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem za Pletikosu moglo bi biti i dobivanje radne dozvole, ali se u Celticu nadaju da su 82 nastupa za reprezentaciju, dovoljno dobar razlog da se Stipi omogući igranje.

Vezani članci:

arti-201106030717006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo

Još iz rubrike