ŠTO ĆE NA OVO REĆI ARGENTINAC? / ‘Messi je top, ali on je za njega drugi svijet. Nije jedan od, on je najbolji u povijesti i točka’

Image
Foto: Profimedia

Mnogi će se složiti s njegovom ocjenom, ali mnogi i neće

9.5.2020.
21:39
Profimedia
VOYO logo

Vlasnik Zlatne lopte i svjetski prvak iz 2006., FabioCannavaro, odgovorio je na pitanje tko je za njega najbolji na svijetu. Bivši igrač Napolija nije niti sekunde dvojio.

“Jako poštujem Messija. Za novu generaciju on je jedn od najboljih, ali Maradona je drugačiji jer je nogomet u njegovo vrijeme bio drugačiji. Puno su ga tukli, ali on je uvijek imao sve pod kontrolom i bio je čvrst”, počeo je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Messi je top, ali Maradona je drugi svijet. Nikad ga ne uspoređujem s drugim igračima. Nikad nisam gledao Pelea, ali sam Maradonu gledao, sedam godina nisam propustio niti jednu njegovu utakmicu. On nije jedan od najboljih, on je najbolji”, jasan je trener kineskog Guangzhou Evergrande.

Image
Foto: Profimedia

Argentine former football legend Diego Maradona (R) and Lionel Messi run during the friendly match "To the Playing Field for a Smile" organized by the PUPI foundation, led by Zanetti, which has the purpose of helping poor children, 27 December, 2005 at Boca Juniors' stadium in Buenos Aires., Image: 17590356, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JUAN MABROMATA / AFP / Profimedia

U razgovori za Sky Sports poručio je i kako bi volio voditi neki europski klub jednog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledam sve utakmice Premier lige i sviđaju mi se ambijent i nogometna kultura u Engleskoj. Volio bih u budućnosti trenirati u Europi. Sviđa mi se Kloppov mentalitet, ali u isto vrijeme i Guardiolina nogometna kultura. Ja imam svoj sistem i nadam se da ćete ga vidjeti jednog dana”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo