ŠTO SE DOGAĐA S JEDNIM OD NAJVEĆIH HAJDUKOVIH TALENATA? / Mladi Vatreni upao u gadne probleme, trener ga iznenada otpisao

Image
Foto: PIXSELL

Palaversi je ovo treća posudba. Prvo ga je City ostavio u Hajduku, a zatim je odigrao 20 utakmica u belgijskom Oostendeu prije no što su liga i kup prekinuti zbog koronavirusa

26.12.2020.
17:13
PIXSELL
VOYO logo

Ante Palaversa ovoga rujna otišao je na posudbu u Getafe, ali nije se snašao. Palaversa, koji je četvrti najskuplji nogometaš u povijesti Hajduka, stigao je u Španjolsku na jednogodišnju posudbu iz Manchester Cityja koji ga je 2019. godine platio 6.3 milijuna eura.

Ove sezone je skupio sedam minuta u španjolskom prvenstvu i 59 u Kupu kralja, a u posljednjoj utakmici protiv Celte (1:1) nije bio ni na klupi. Trener Getafea nakon utakmice objasnio je svoju odluku o izostavljanju 20-godišnjeg veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvan momčadi je jer sam procijenio da u ovom trenutku nije na razini potrebnoj da bude u ekipi. To je jedini razlog zašto ga nisam pozvao za ovu utakmicu", rekao je Pepe Bordalas.

Kvalitetan nogometaš

Palaversi je ovo treća posudba. Prvo ga je City ostavio u Hajduku, a zatim je odigrao 20 utakmica u belgijskom Oostendeu prije no što su liga i kup prekinuti zbog koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ante Palaversa je igrač koji zasad možda i nije jako poznat. No on je kvalitetan nogometaš, fizički dobar, konkurentan... Ima važne kvalitete kojima može značajno doprinijeti momčadi. Uvjereni smo da će tako i biti. Zahvalni smo mu što je od prve minute bio na raspolaganju doći ovdje", rekao je Getafeov sportski direktor Ángel Martín kada je predstavio Palaversu u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo